Film fra Stora Sjöfallet, Sarek, Padjelanta og Rago – Dorge Rundt i HD!

Endelig har vi klart å klippe sammen opptakene vi gjorde på vår forrige langtur i de svenske nasjonalparkene! Som Lasse så presist poengterer i filmen, er vi ingen TV-journalister eller profesjonelle filmmakere, men mellom alle de kleine kommentarene og den rotete kameraføringen synes vi at vi har noen flotte filmøyeblikk også – til amatører å være. En film på litt over tjue minutter gjør ikke akkurat rettferd for en tur på 17 dager, og spesielt dårlig vær og harde etapper mangler vi helt dokumentasjon fra. Men filmen kan ses på som en oppsummering av mange av turens høydepunkt!

2 Responses

 1. Sindremamma

  Fy farsken…! Beste naturfilm jeg har sett på årevis!! (-neida, jeg er _ikke_ inhabil..).
  Stolt av dere, gutter.
  Lasse: Du har den ultimate kommentatorstemmen!
  Sindre: Jeg elsker dine tørrvittige kommentarer!

  Dere er et fantastisk tospann. Denne “vidoien” skal jeg se maaaange ganger, og gleder meg allerede til neste framvisning!

  Steike ta……..!
  mammen

 2. Veldig bra film.Har vært en del i Padjeanta,så det var artig å få s det på film.

Leave a Reply