En uke på Hardangervidda

posted in: Hardangervidda 2012 | 2

I år blir det ingen langtur av typen to uker pluss, siden Lasse har blitt popstjerne siden sist! Men vi har inntil videre klart å klemme inn en ukestur, og den går til Hardangervidda. Vi får skyss til Tinnhølen, og derfra skal vi gå via Bjornesfjorden og ned til Mogen, hvor vi tar båt til Skinnarbu og buss fra Rjukan og hjem.

Dårlig vær er meldt, men det stopper ikke oss. Vi tar like greit lavvoen. Mer tørke- og tumleplass.

Forhåpentlig klarer vi å legge ut noen oppdateringer underveis – avhengig av mobildekning. Hvis ikke blir det desto mer etterpå.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Hardangervidda.jpg
Lånt bilde, til vi får tatt noen selv!

2 Responses

  1. God tur. I slutten av juli gikk jeg en seksdagers tur fra Ustaoset til Haugastøl. Jeg tok riktignok en liten omvei på 83 kilometer om Rauhelleren. Været må man ta som det kommer, og med lavvu har dere jo all komfort man kan ønske seg. For min del var været et par dager faktisk i flotteste laget med skyfri himmel. Ikke noen drøm, det heller.

    • Dorge Rundt

      takk for det! med lavvo skal man ikke klage nei, men forrige høst hadde vi elleve dager i strekk med regn. det går litt ut over disiplinen etterhvert, selv om vi holdt oss tørre hele veien.

Leave a Reply