Om bloggen

posted in: Om oss | 0

Dorge Rundt ble startet som en villmarksblogg i 2010, av Sindre og Lasse. Sammen har vi tilbakelagt små og større turer, der noen av de mest minneverdige har gått gjennom Nord-Sverige, til Finnmarksvidda, Femundsmarka og Hardangervidda. I 2012 fikk vi Kristoffer med på laget, og sammen med Lasse har han tatt fluefiskedelen av denne bloggen til nye høyder. I dag ser vi på Dorge Rundt som et nettsted med mange ulike sider, der bloggen fortsatt er det mest sentrale.

Dorge Rundt handler om alt vi foretar oss i naturen, hele året. Når det er praktisk mulig blogger vi gjerne live fra tur, og når vi kommer hjem skriver vi lengre turrapporter, redigerer filmer og alt annet vi måtte komme på.

Mannskapet

Gruvetog og gruveåsen august 2012 036

 

Sindre E. Engelstad er villmarksnostalgikeren. Det skal helst være langt å gå, vill natur og primitiv utrustning – nøye balansert med bålkos, jakt, fiske og fotografering. Foretrekker foreløpig haspelstang og hagle fremfor fluestang. Helfrelst på foto, og etterlyser stadig bedre utstyr og flere fotomotiver. Utenfor villmarka har Sindre syslet som frilansjournalist i noen år, og jobber i dag med medieanalyse/-overvåking.

 

 

292909_10152056796690328_741142199_n

 

Lasse Michelsen er friluftsbohemen. Jobber til daglig som musikkprodusent, men stikker så ofte som mulig opp i Nordmarka for å fluefiske. Lange turer er ikke å forakte, og fluestanga må alltid være med. Filming og videoredigering er blitt en naturlig del av friluftslivet selv om det fortsatt er på et amatørnivå.

 

 

Lirype

 

Kristoffer Holmås (bergensern) er legestudent, men først og fremst fluefisker(“). Når han ikke sikler over indremedisinbøkene sine så sikler han over et kart i 1:50000. På høsten liker han å jakte på myggspisende ørret på Østlandet, og kvistspisende hjort på Vestlandet.

 

 

Peter Michelsen

Peter Michelsen er Lasses bror, popstjerne og ivrig fluefisker. Når han ikke trakterer gitaren eller tangentene med Drammensbandet donkeyboy, finner du han titt og ofte ved et østlandets små vann, eller ørretfylte elver. Peter er ikke like jålete som Bergenser’n og Lasse når det kommer til det å være tørrfluepurist – han har nemlig flueboksen full av nymfer og streamers (!!!).

Leave a Reply