New shoes

I et rosablogganfall følte jeg for å skrive om de nye skoene mine. Det viktigste paret jeg eier, de gjør seg like bra til hverdags som til fest.

rosablogg
#denfølelsen

Etter sju år og hvem-vet-hvor-mange mil var det på tide med nye. Skomakeren ville ha 500 kroner for å reparere de gamle, mens XXL solgte nye på tilbud for 1299 (rundt om ellers koster de mer enn et par tusen). Enkelt valg. Forøvrig eksakt samme modell, Crispi Besseggen. Hvorfor endre på en vinneroppskrift? Prøv å finne et par bysko som varer flere hundre mil!

Et par fjellstøvler til 1000 kroner, som holder 200 mil, koster 5 kroner mila. Et par vintersko til 1000, i Oslo-slaps, varer (om man er heldig) én sesong og koster minst 50 kroner mila. Dagens motetips.

Et “dagens outfit”-innlegg kommer snart.

 

Sindre

Leave a Reply