Turtrening

Fenris skal nok være med på det meste av turer i åra som kommer, og kanskje dra matfar og matmor ut av sofaen enda litt oftere enn før også – ikke bare under jakta. Han er bare 12 uker, men har allerede rukket å være med på flere blåbærturer, og hele to kanoturer. Denne helgen var vi på Fjorda, et stort vannsystem litt vest for Randsfjorden. Fjorda er godt tilrettelagt for koseturer, og en populær kanodestinasjon, men også stort nok til at man kan klare å stikke seg litt bort fra resten av friluftsfolket. Vi fant en øy vi kunne ha for oss selv, og brukte hele helga på å plukke krekling, fiske, fyre bål – og å lære Fenris at sånt er kult.

I varmeposen
I varmeposen

 

_NIK2053liten
Ikke akkurat redd for å være på vannet

_NIK2037liten

Ally-kanoen har støvet ned litt for mye de siste årene, og med bøyde stenger var den litt kronglete å få satt opp, men nå skal stengene bankes rette og Ally tas med oftere fremover.

Sindre

Leave a Reply